Α.Σ.ΗΕΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Α.Σ.ΗΕΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Α.Σ.ΗΕΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Με 19 μετάλλια και πολλά πλασαρίσματα στις πρώτες 8αδες στα εθνικά πρωταθλήματα και πολύ περισσότερα μετάλλια και διακρίσεις στις διεθνείς διοργανώσεις-meetings ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για την ρυθμική και αεροβική γυμναστική των συλλόγων Α.Σ.ΗΕΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - Α.Σ. ΕΥΡΥΘΜΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  &  ΔΑΣ | http://drapetsonarithmiki.pblogs.gr

Με 19 μετάλλια και πολλά πλασαρίσματα στις πρώτες 8αδες στα εθνικά πρωταθλήματα και πολύ περισσότερα μετάλλια και διακρίσεις στις διεθνείς διοργανώσεις-meetings ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για την ρυθμική και αεροβική γυμναστική των συλλόγων Α.Σ.ΗΕΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – Α.Σ. ΕΥΡΥΘΜΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  &  ΔΑΣ .

Σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες διακρίθηκαν οι αθλήτριες των συλλόγων μας επιβεβαιώνοντας για άλλη μια χρονιά την σοβαρή, σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται από τις προπονήτριες – καθηγήτριες Φυσικής  Αγωγής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης των Συλλόγων.

Οι αθλήτριες είχαν εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στα Εθνικά Πρωταθλήματα που διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ), όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ας απαριθμήσουμε τις σπουδαιότερες από τις επιτυχίες τους.

 

Ρυθμική Γυμναστική

Κατηγορία Γυναικών

Χρυσό μετάλλιο (1η θέση) για την αθλήτρια Εύα Ανδρονίκου στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής. Γυμναστικής.

 

Κατηγορία Νεανίδων

3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής

 

Κατηγορία Κορασίδων

2η θέση τόσο στους Προκριματικούς όσο και στους Τελικούς αγώνες κορασίδων.

 

Κατηγορία Παγκορασίδων

1η θέση στους Προκριματικούς και 2η θέση στους Τελικούς αγώνες παγκορασίδων.