ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

ΓΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΓΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Συμμετέχουμε σε Πανελληνιες διοργανωσεις ,γυμναστικη για ολους.Συμμετεχουμε σε πολλες διοργανωσεις festival και contest . Υπαρχουν τμηματα για παιδια απο 4 χρονων .Καθε παιδι εντασσεται αρχικα βασει της ηλικιας του,σε τμημα αναλογα και οπου υπαρχει δυνατοτητα αναλογα με την ικανοτητα,γινεται η μεταφορα σε επιλεκτα αγωνιστικα τμηματα.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Ένας από τους μεγαλύτερους - σε προσφορά - συλλόγους του Πειραιά, και όχι μόνο, είναι ο Γυμναστικός ΝαυτικόςΌμιλος "ΑΡΗΣ". Ο σύλλογος μπορεί να ιδρύθηκε το 1973, η ιστορία του και η προσφορά του όμως έχουν το ουσιαστικό τους ξεκίνημα 75 χρόνια πριν.

Landing Page

ΑΔΑΜΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΔΑΜΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος «ΑΔΑΜΑΣ» ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2011 από μία ομάδα ανθρώπων που είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με τον αθλητισμό (γονείς παιδιών- προπονητές- παλιοί αθλητές), με στόχο τη δημιουργία ενός αθλητικού φορέα που θα είχε αντικείμενο τη γύμναση παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Αρχική

Α.Σ.ΗΕΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Α.Σ.ΗΕΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Με 19 μετάλλια και πολλά πλασαρίσματα στις πρώτες 8αδες στα εθνικά πρωταθλήματα και πολύ περισσότερα μετάλλια και διακρίσεις στις διεθνείς διοργανώσεις-meetings ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για την ρυθμική και αεροβική γυμναστική των συλλόγων Α.Σ.ΗΕΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - Α.Σ. ΕΥΡΥΘΜΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  &  ΔΑΣ

http://drapetsonarithmiki.pblogs.gr

ΔΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΔΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Ο όμιλος μας ξεκίνησε ως "Αρμονία" το 1992 με πρόεδρο τον Κώστα Κουτσογερά ο οποίος μαζί με το τότε Δ.Σ κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής.

http://daokamaterou.blogspot.gr

ΑΙΑΣ ΣΕΠΟΛΙΑ

ΑΙΑΣ ΣΕΠΟΛΙΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΙΑΣ

http://aiassepolia.blogspot.gr

ΓΟΠΦ ”Η ΑΡΜΟΝΙΑ”

ΓΟΠΦ ”Η ΑΡΜΟΝΙΑ”

Ο Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η ΑΡΜΟΝΙΑ» είναι ένα μη κερδοσκοπικό Αθλητικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 2007 από μια ομάδα φίλων της Γυμναστικής, στην πλειοψηφία τους εκπαιδευτικοί, πρώην στελέχη της Ελληνικής Ρυθμικής Γυμναστικής και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Αρχική

ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ

Το τμήμα Γυμναστικής του Γ.Α.Σ. Καλυβίων υπό την καθοδήγηση των προπονητριών Μαρίας Βαρδαβά, Φωτεινής Κόλλια και Μαρίας Παλαμιδά ιδρύθηκε το 1997 και αριθμοί 260 μέλη.

https://www.gask-kalyvia.com