ΑΔΑΜΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΔΑΜΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΔΑΜΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος «ΑΔΑΜΑΣ» ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2011 από μία ομάδα ανθρώπων που είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με τον αθλητισμό (γονείς παιδιών- προπονητές- παλιοί αθλητές), με στόχο τη δημιουργία ενός αθλητικού φορέα που θα είχε αντικείμενο τη γύμναση παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας. | http://www.adamas.net.gr

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος «ΑΔΑΜΑΣ» ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2011 από μία ομάδα ανθρώπων που είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με τον αθλητισμό (γονείς παιδιών- προπονητές- παλιοί αθλητές), με στόχο τη δημιουργία ενός αθλητικού φορέα που θα είχε αντικείμενο τη γύμναση παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Από τότε και με έδρα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης, καλλιεργεί, τα αθλήματα  ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ –  ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ και  ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. Από το 2013 εντάχθηκε ένα νέο άθλημα στις δραστηριότητές μας, πρόκειται για το CHEERLEADING, οι γνωστές σε όλους μας ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ.

Ο Σύλλογός μας με συνεχείς διακρίσεις σε Φεστιβάλ Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής σημειώνει μια διαρκή ανοδική πορεία και επιτύχιες.
Σκοπός του συλλόγου είναι :

– Η ενασχόληση της νεολαίας με τα ολυμπιακά αθλήματα (ενόργανη-τραμπολίνο, ρυθμική).
– Η συμμετοχή του σε αγώνες (εσωτερικό-εξωτερικό) που θα προβάλουν τον αθλητισμό στο δήμο μας.
– Η συμμετοχή του στα πολιτιστικά δρώμενα.
– Η δημιουργία ισχυρών χαρακτήρων ικανών να κατανοήσουν τα αθλητικά και ολυμπιακά ιδεώδη.
– Η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών με τη συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες.