ΑΠΕ ΓΙΤΑΝΗ

ΑΠΕ ΓΙΤΑΝΗ

ΑΠΕ ΓΙΤΑΝΗ

Η Αθλητική Πολιτιστική Ένωση «Γιτάνη» είναι ένα μη κερδοσκοπικό αθλητικό σωματείο το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο από το 2004. Είναι μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσμονδίας. | http://yitanee.com/

Η Αθλητική Πολιτιστική Ένωση «Γιτάνη» είναι ένα μη κερδοσκοπικό αθλητικό σωματείο το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο από το 2004. Είναι μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσμονδίας.

Η ονομασία του σωματείου Γιτάνη προέρχεται από την αρχαία ονομασία της πρωτεύουσας της Θεσπρωτίας Γιτάνη ή Τιτάνη σημερινή Γκούμανη που βρίσκεται κοντά στις κωμοπόλεις Φιλιάτες και Σαγιάδα.

Εδρεύει στην Αθήνα και συνεργάζεται με πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι χώροι προπόνησης των τμημάτων Ενόργανης και Ρυθμικής γυμναστικής είναι στο Περιστέρι όπου και δραστηριοποιείται αθλητικά.

Το ΔΣ είναι στελεχωμένο με καταξιωμένα πρόσωπα στο χώρο του αθλητισμού και προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Συνεργάζεται με αρκετούς Δήμους, ιδιωτικούς φορείς, πανεπιστήμια, διεθνείς Ομοσπονδίες και οργανώνει κάθε χρόνο ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά-καλλιτεχνικά γεγονότα στην Ελλάδα το «Cosmogym».

Οι ομάδες και διάφορα τμήματα του συλλόγου (Ενόργανης και Ρυθμικής γυμναστικής) συμμετέχουν με μεγάλη επιτυχία σε όλα τα Ελληνικά Φεστιβάλ και ανελλιπώς σε όλα τα σημαντικά Φεστιβάλ στο εξωτερικό (Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια).