ΓΟΠΦ ”Η ΑΡΜΟΝΙΑ”

ΓΟΠΦ ”Η ΑΡΜΟΝΙΑ”

ΓΟΠΦ ”Η ΑΡΜΟΝΙΑ”

Ο Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η ΑΡΜΟΝΙΑ» είναι ένα μη κερδοσκοπικό Αθλητικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 2007 από μια ομάδα φίλων της Γυμναστικής, στην πλειοψηφία τους εκπαιδευτικοί, πρώην στελέχη της Ελληνικής Ρυθμικής Γυμναστικής και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. | http://gopf-armonia.gr/

Ο Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η ΑΡΜΟΝΙΑ» είναι ένα μη κερδοσκοπικό Αθλητικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 2007 από μια ομάδα φίλων της Γυμναστικής, στην πλειοψηφία τους εκπαιδευτικοί, πρώην στελέχη της Ελληνικής Ρυθμικής Γυμναστικής και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Η αγάπη μας για τη Γυμναστική, ως βασικό μέσο άσκησης και εκπαίδευσης των μικρών παιδιών, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Παλαιό Φάληρο δεν υπήρχε Αθλητικό Σωματείο που να καλλιεργεί τα αθλήματα της Γυμναστικής, μας οδήγησε στην απόφαση ίδρυσης του Συλλόγου.

Ο σύλλογος διοικείται από πενταμελές διοικητικό συμβούλιο που έχει τριετή θητεία. Το σημερινό Δ.Σ., όπως διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές του Μαρτίου 2014 είναι:

Πρόεδρος:                 Ελένη Μιχοπούλου

Αντιπρόεδρος:          Γιώργος Καζαντζόπουλος

Γεν. Γραμματέας:     Μαρίνα Πιτσινού

Ταμίας:                       Αναστασία Παινέση

Σύμβουλος:               Βάσω Παπαγεωργοπούλου

Ήδη ο Σύλλογος αριθμεί πάνω από εκατό αθλήτριες σε αγωνιστικά, προαγωνιστικά και τμήματα μαζικού αθλητισμού, οι οποίες προπονούνται από πτυχιούχους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.