ΓΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΓΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΓΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο σύλλογός μας από το 1991 κατέχει τη πρώτη (1η) θέση στην αξιολόγηση των σωματείων γυμναστικής από τη Γ.Γ.Α.  και έχει τιμηθεί για την προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό από το ίδρυμα Λεβέντη με το βραβείο «Δημήτριος Βικέλας» , από Δήμους ,σωματεία και άλλους φορείς. | http://eirini-gymnastics.gr

Το σωματείο μας ιδρύθηκε το 1986, είναι αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Καλλιεργούμε τα αθλήματα της Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής και Γυμναστική για Όλους, καθώς και το άθλημα του Τραμπολίνο. Στις Ακαδημίες του Συλλόγου γυμνάζονται περίπου 500 αθλητές και αθλήτριες, την ευθύνη των οποίων έχουν πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος προπονητή από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο σύλλογός μας από το 1991 κατέχει τη πρώτη (1η) θέση στην αξιολόγηση των σωματείων γυμναστικής από τη Γ.Γ.Α.  και έχει τιμηθεί για την προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό από το ίδρυμα Λεβέντη με το βραβείο «Δημήτριος Βικέλας» , από Δήμους ,σωματεία και άλλους φορείς.

Πάνω από 20 αθλητές και αθλήτριες  του συλλόγου μας στελεχώνουν τα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας με συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, Παγκόσμια και Ολυμπιάδες.

Στόχος του συλλόγου η ανάπτυξη του αθλήματος της Γυμναστικής από τη πολλή μικρή ηλικία για αγόρια και κορίτσια, η οποία αποτελεί και τη βάση όλων των άλλων αθλημάτων.